Activiteiten

Op onze activiteiten heb je de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten. Je wisselt ervaringen uit, je inspireert de ander,  jij wordt geïnspireerd en waar nodig, steun je elkaar, troost je elkaar. Echter, het meest belangrijke op onze activiteiten is het delen van je lach. Fedeli doet alles voor aandacht, vriendelijkheid en liefdevolle verbinding gecombineerd met een lach want een lach ontspant, maakt gezond en past iedereen!

Aan onze babbelkoffietafel word je gezien en gehoord. Je vindt (h)erkenning in de verhalen van andere mensen en hun levens. Door te babbelen, te keuvelen, te kletsen, te praten en te delen kunnen eerlijke, levendige gesprekken spontaan over tafel gaan. Hoe fijn is het niet om in het drukke en kille leven van alledag je verhaal kwijt te kunnen. De babbelkoffietafel is ook een hartverwarmende plek als je wel wat troost en bemoediging kan gebruiken in onrustige tijden.

Zomaar onverwacht een beetje liefde en aandacht van en voor een onbekende medemens.

Iedere 1e woensdag van de maand - Babbelkoffie Bibliotheek Aalsmeer

Inloop vanaf 11:00 uur tot 13:00 uur

Iedere 3e woensdag van de maand - Babbelkoffie bij Zorgboerderij Inner-Art

Inloop vanaf 10:00 uur tot 12:00 uur

Aanmelden is niet nodig.

Minimum bijdrage € 2,--

Kijk voor meer informatie op onze agenda

Jong en oud is welkom!

 

 

 

Onlangs heeft ons bestuur vergaderd. Een enthousiaste, creatieve en inspirerende bijeenkomst. Veel nieuwe ideeën voor meer verbinding en saamhorigheid zijn spontaan uit de koker gerold.  We hebben er zin in maar wij ondernemen niets alvorens te weten waar de behoefte aan is bij de mensen. Waar word je blij van? Waar wil je meer van weten? Wat lijkt je leuk? Welke uitdaging wil je aangaan? De activiteiten zijn interactief; met elkaar! 
 
Enige voorbeelden:
Creatieve workshops (schilderen, knutselen, yoga e.d.)
Informatieve lezingen. Over welk onderwerp? (Spiritueel, gezonde leefstijl, de natuur, de veranderingen in de wereld?
Storytelling (boek, poëzie)
Buitenactiviteiten (picknick)
Het onderhouden van een groentetuin
High Tea
Speeddating (om meer van elkaar te weten te komen)
Rollenspel o.i.d.
 
Op onze Babbelkoffie van 7 februari 2018 zijn we de inventarisatie gestart.
 
Inmiddels staan er nieuwe activiteiten op de agenda, maar mocht je nog iets bedenken of een leuk idee hebben mail dan naar: debby@fedeli.nl