Muntjes

Om onze laagdrempelige bijeenkomsten te bekostigen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, hebben wij muntjes nodig. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers en als organisatie zonder winstoogmerk draait de Stichting op giften van donateurs en sponsors. Omdat wij geen liefdadigheidsinstelling zijn, vragen wij op elke bijeenkomst een kleine bijdrage aan de mensen die aanschuiven. Hierdoor smaakt niet alleen de koffie, de wijn, de salade of het visje beter, het geeft ook verantwoordelijkheid. Het verschil in onze huishoudportemonnee om de activiteit tot een succes te maken, halen we uit de Fedeli pot!

Doet u mee door ons financieel te steunen?

Wij zijn dankbaar voor elk bedrag. Want door een donatie of gift kunnen wij nog meer ons hart laten zien.

Dit jaar maken we al meer verbindingen en ontmoetingen mogelijk dan vorig jaar. Met uw steun houden we die groei erin waardoor er meer harten worden geopend om met elkaar de aarde in bloei te zetten.

Bij voorbaat onze dank voor uw gift!

Doneer nu!

Stichting Fedeli wenst graag een waardevolle bijdrage te leveren aan een wereld met meer warmte, respect en liefde. De weg naar simpele hartelijkheid en emotionele betrokkenheid voor ons allemaal.

Doet u ook mee door ons financieel te steunen?

Wij zullen namens u, ons hart laten zien.

Bij voorbaat onze dank voor uw gift!

Het bankrekeningnummer van de Stichting Fedeli is: NL 78 ABNA 0417 9673 06

Financieel overzicht en jaarverslag

Financieel overzicht 2015

Jaarverslag 2015

Financieel overzicht 2016

Jaarverslag 2016

Financieel overzicht 2017

Jaarverslag 2017

Financieel overzicht 2018

Jaarverslag 2018