Doelgroep

Elk mens doet ertoe, jij doet ertoe, elk mens mag er zijn, jij mag er zijn! In dit nieuwe tijdperk is geen plek meer op aarde voor een etiket, label, hokje, dogma, discriminatie, oordeel of veroordeling. Onze doelgroep voor de verbindende activiteiten is zowel jong als oud.

Op onze activiteiten word je gezien en gehoord, je vindt (h)erkenning in de verhalen van andere mensen, een klein beetje aandacht, liefde of een arm om je schouder, dat kan al erg fijn zijn. Ben je net verhuisd en ken je nog weinig mensen in je nieuwe woonplaats, heb je geen werk en het gevoel een beetje geïsoleerd te raken, ben je al wat ouder en kom je niet meer zo makkelijk onder de mensen, sta je er alleen voor met je kinderen en kom je niet makkelijk de deur uit om contacten te maken, heb je een dierbare verloren en voel je je eenzaam, bij ons vind je de mogelijkheid anderen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en waar nodig elkaar te steunen. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je gewoon je medemens een warm hart toedraagt en het fijn vindt met anderen iets te delen. 

Voel je vrij om jezelf te zijn en lief te hebben en respecteer dat recht ook van de ander! In het leven hebben we altijd de ander nodig om met onszelf te kunnen groeien en te kunnen ontwikkelen, om mee te lachen en om mee te huilen. Niemand is alleen, niemand hoeft zich eenzaam te voelen.

Welk etiket door de maatschappij ook op je voorhoofd is geplakt, trek het er van af,  je bent bovenal mens. Misschien ben jij net als elk ander mens gewoon behoeftig aan een beetje aandacht, wat vriendelijkheid en liefde!

Je bent welkom!