Onze droom

Onze droom is een gelukkig bestaan voor ieder mens. Dat elk mens zich vrij voelt om zichzelf te zijn en lief te hebben.

De wereld zal vol ellende blijven, wanneer wij niet geloven in onze eigen creatieve hartkracht, wanneer we passief blijven wachten op een redding van buitenaf, wanneer we de oordelende vinger naar anderen blijven uitsteken.

De bouw van een mooie planeet, zonder ziekten, zonder oorlog, begint bij vertrouwen, bewustwording en Liefde; de warme en vreugdevolle ingrediënten van ons hart. De bouw van een mooie planeet begint simpelweg bij jezelf.

Fedeli inspireert en helpt de mens om te leren leven en te denken uit het hart. Te geloven in de wonderlijke creatieve mogelijkheden van hun eigen hartkracht. Aandacht is hiervoor de sleutel. De hartkracht wordt geactiveerd als je simpelweg de aandacht erop richt.  Zo makkelijk is het. Met het geloof in je eigen hartkracht, ligt het geluk in je handen en dat geluk is een stap naar een warmere wereld.  Vriendelijkheid, aandacht en liefde is het fundament in de activiteiten van Fedeli met de bedoeling om de hartkracht op natuurlijke wijze te laten activeren. Door middel van oogcontact, aanraking, een luisterend oor en warme gesprekken vol aandacht is in onze beleving de meest authentieke en heilzame stap om de hartkracht van jezelf en de ander aan te zetten.

Energetisch is in het hart alles met elkaar verbonden, als kralen aan een halssnoer, allemaal verschillend van vorm en soort, maar toch met elkaar verbonden. Als we onszelf kunnen toestaan ons bewust te worden van deze levensdraad, kan de aarde opbloeien.  Want in elk hart zit Liefde en het respect voor elk ander hart. De verschillen in cultuur, religie, generatie etc. mogen geen drempel meer vormen voor de weg naar eenheid en saamhorigheid, een gelukkig bestaan voor elk mens.

Vriendelijkheid, aandacht en liefde met een lach.  Een woordeloze glimlach die deuren opent, muren neerhaalt en gewoonweg toegang verschaft tot het vreugdevolle hart van ieder mens. Als we vreugde tot het middelpunt van ons leven maken, zal die vreugde steeds groter worden en ons hele leven vullen.

De weg naar simpele hartelijkheid en emotionele betrokkenheid voor ons allemaal....onze droom!